547 Kč
Skladem Doručíme pozítří

Popis produktu

Přebalovací podložka s pevnou deskou New Baby 47x70 dostupný v krásných originálních designech je nenahraditelným prvkem vybavení dětského pokoje. Značka New Baby vytváří produkty, které jsou nejen praktické, ale také zajišťují nejvyšší úroveň bezpečnosti a hygieny pro miminka.
Přebalovací nástavec 47x70 je vybaven výztužnou deskou a speciálními čepy, které brání jeho pohybu, díky čemuž je při používání stabilní a bezpečný. Podložka byla navržena tak, aby zajistila bezpečnost, pohodlné přebalování a ty nejlepší hygienické podmínky.
Přebalovací nástavec , vyrobený z nejkvalitnějších materiálů, zaručuje maximální bezpečnost pro vaše miminko. Podložka neobsahuje ftaláty ani jiné škodlivé látky, takže si můžete být jisti, že vaše miminko spí na bezpečném povrchu.
Přebalovací nástavec New Baby je vhodný pro děti od narození do cca 12 měsíců věku s maximální hmotností 11 kg. Jeho rozměry 47x70 cm poskytují při přebalování dostatečný prostor pro miminko, což z něj dělá praktický a funkční doplněk do dětského pokoje.
Přebalovací nástavec New Baby je díky svému promyšlenému designu a kvalitnímu zpracování nejen praktickým, ale i estetickým doplňkem dětského pokoje, který splní očekávání i těch nejnáročnějších rodičů.

Produkty značky New Baby jsou certifikované a splňují evropské normy

Rozměr: cca 70x47cm, tloušťka cca 2 cm, výška hran 8 cm.

Kód55907
Barva
Bílá
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Květinky
Značka
NEW BABY
Produktová řada New Baby
Standard

Dostupné i v těchto barevných variantách