199 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 25.4.

Popis produktu

Lahvičky na mateřské mléko Medela jsou dokonalou pomůckou při kojení. Lahvičky na mateřské mléko Medela lze používat s odsávačkami mateřského mléka Medela a systémem Calma, což umožňuje odsávat, uchovávat a podávat mateřské mléko pomocí jedné lahvičky. A to zase znamená, že ani kapka drahocenného mateřského mléka nepřijde nazmar a vy budete mít méně práce s mytím nádobí.

PROFILNÍ SKLADOVÁNÍ VYPRACOVANÉHO MLÉKA

Mnoho matek chce mít po ruce náhradní kojicí láhve, aby se vyrovnaly s přebytkem i dočasným nedostatkem mateřského mléka. Lahve na mateřské mléko Medela byly vyvinuty pro bezpečné a dlouhodobé skladování mateřského mléka. Nyní můžete odstříkávat mateřské mléko přímo do lahvičky, ve které ho budete uchovávat a kterou budete své dítě krmit. Lahvičky jsou vyrobeny z bezpečného plastového materiálu, který vám umožní zachovat prospěšné vlastnosti mateřského mléka, stejně jako jeho bezpečné skladování v chladničce nebo mrazničce. Barevná stupnice v uncích a mililitrech usnadňuje určení přesného množství odstříkaného mléka. Lahvičky jsou opatřeny uzávěry, které zabraňují úniku mléka při skladování v chladničce či mrazničce nebo při přepravě na cestách.

Medela Lahve na mateřské mléko Matka čerpá mléko
Výhody kojeneckých lahví MEDELA

Nerozbitné lahve Medela jsou k dispozici ve dvou různých velikostech: 150 ml v balení po jednom nebo třech kusech, 250 ml v balení po jednom nebo dvou kusech. Tyto láhve lze používat se všemi odsávačkami mateřského mléka a savičkami Medela.

Láhve jsou vyrobeny z materiálů bez obsahu BPA, lze je mýt v myčce nádobí a ohřívat v mikrovlnné troubě.

  • Žádné přelévání - jedna láhev na odsávání, skladování,
Kódmr-x2-000086
Značka
MEDELA