4 460 Kč
Skladem Doručíme 2. 4.

Popis produktu

Dětská postýlka 120x60 Tipi
- Hladké, leštěné bukové dřevo, ošetřeno šetrnou a netoxickou barvou
- Navržena bez malých částí nebo spojů, aby se zabránilo riziku udušení
- Podporuje rozvoj motorických dovedností, rozpoznávání barev a smyslů dítěte
- K dispozici v elegantní šedé nebo bílé barevné variantě
- Pohodlná a dokonale dětská, naše postýlka TIPI je nejpohodlnějším místem pro vaše dítě, kde se může uvolnit, učit se a rozvíjet.
- TIPI bylo navrženo tak, aby přitahovalo zrak dítěte. Pověste na něj barevné hračky, šňůrky nebo hudební skříňky, aby se rozvíjely jeho zrak - vaše dítě si oblíbí interakci s nimi, když se budou jemně houpat.

Studie ukazují, že zrak kojenců se výrazněji rozvíjí, když dítě může sledovat barevné, pomalu se pohybující předměty různých tvarů.

Vyrobeno z pevného bukového dřeva, tato postýlka je spolehlivým společníkem pro dlouhé, klidné šlofíčky a první, vzrušující tance. Ploché stupně našich dětských postýlek zajistí výrazný, moderní vzhled. Tato zvýšená postýlka má 3 úrovně regulace dna matrace.

Minimalistický design a neutrální barvy nejen umožňují této postýlce přizpůsobit se každému stylu dětského pokoje, ale také otevírají mnoho možností personalizace, jakmile vaše dítě vyroste. Ozdobte rám jeho oblíbenými hračkami, šňůrkami a dalšími prvky, které vytvoří pocit vlastního prostoru a zpříjemní vašemu děťátku čas strávený v postýlce.

Venkovní rozměry: výška postele s rámem Tipi: 163 cm x šířka 127 cm x hloubka 65 cm

Materiály a výroba:
Žebříky na posteli jsou ploché, natřené bílým nebo šedým lakem bezpečným pro děti a kojence. Postel je určena k prodeji s pevným dřevěným rámem pro matraci. Rám je vyroben z tvrdého bukového dřeva, zbroušený a nelakován. Barevně jsou natřeny pouze vnější lišty rámu, které jsou viditelné pod matrací. Pro zajištění bezpečnosti a zdraví dítěte nejsou v posteli použity žádné záslepky, aby se předešlo jejich polknutí dítětem.

Kód52137
Barva
Bílá
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
.
Materiál
Dřevo
Typ
Bez stahovací bočnice

Dostupné i v těchto barevných variantách