Produkt již není dostupný

Popis produktu

Dětská láhev AVENT Natural modrá s dudlíkem. Široký dudlík ve tvaru prsu usnadňuje dítěti kombinovat kojení a krmení z lahve. Tvar okvětních lístků v dudlíku zvyšuje měkkost a pružnost, aniž by došlo k jeho stlačení. Těsně přiléhající víčko zabraňuje vylévání obsahu lahvičky a není tedy třeba použít těsnící víčka. Inovativní dvouventilový systém snižuje riziko koliky a nepohodlí tím, že vzduch proudí do lahve a nikoli do bříška dítěte. Láhev neobsahuje BPA (Bisfenol A). Ergonomický tvar láhve umožňuje jednoduché držení i pro malé dětské ručky. Balení obsahuje dudlík a průhledné víčko. Určeno pro děti od 1m+. Obsah 260 ml.
- ergonomický, profilovaný tvar láhve, který usnadňuje držení
- obsah 260 ml
- neobsahuje BPA
- přirozený tvar dudlíku usnadňuje kombinování kojení a krmení
- unikátní otvory ve tvaru okvětním lístků - zvětšují měkkost a pružnost dudlíku
- nový antikolikový systém - inovativní dvojitý ventil zvyšuje pocit pohodlí a snižuje výskyt koliky, odvádí vzduch do láhve a ne do bříška dítěte
- kompatibilní s jinými výrobky ze série Avent Natural
Inovace značky Philips Avent - série Natural - opracována v laboratořích v Cambridge a Leeds University ve Velké Británii. Unikátní tvar dudlíku Avent Natural se speciálními vnitřními otvory ve tvaru okvětních lístků byl testován a navržen tak, aby se přizpůsobil potřebám dítěte i matky. Díky přirozenému tvaru dudlíku je sání mnohem jednodušší a umožňuje kombinování kojení a krmení z láhve. Dudlík je měkký, pružný a umožňuje krmit dítě bez jakýchkoli problémů.

Kód38609
Barva
Modrá
Vhodné pro
Pro kluky
Značka
Avent
Materiál
Plast
Kolekce
Avent Natural

Další produkty z kolekce Avent Natural