75 Kč
K dodání do 5 dnů Doručíme 14.5.

Popis produktu

Měkká vlákna dětského zubního kartáčku šetrně odstraňují zubní plak, zatímco struhadlo na druhé straně hlavice účinně čistí jazyk. Díky ergonomickému tvaru rukojeti a přísavce je používání zubního kartáčku pohodlné a příjemné. Víčko se štětinami je zdobeno hlavami roztomilých a zábavných postaviček. Každodenní čištění zubů s dětským zubním kartáčkem Chicco je skvělá zábava!"

Dětský zubní kartáček Chicco pro mléčné zuby má měkké štětiny kónického tvaru a měkké špičky, díky čemuž je ideální pro kontakt se sklovinou a citlivými dásněmi vašeho dítěte. Na druhé straně hlavice kartáčku se nachází struhadlo na jazyk, které je vynikajícím způsobem, jak naučit batolata, že se musí starat i o tuto část úst.

Dětský mléčný zubní kartáček Chicco je vybaven ergonomickou protiskluzovou rukojetí, která umožňuje dítěti držet kartáček pevně a bezpečně v ruce.

Tvar dětských zubních kartáčků pro mléčné zuby, jejich velikost a výběr materiálů použitých při výrobě jsou výsledkem úzké spolupráce s odborníky z Chicco Baby Research Center.

.
Kódmr-x2-000194
Značka
CHICCO